Landgoed

Il mondo del Lambrusco

LambruscoWorld is een jong en dynamisch bedrijf opgericht door Cindy De Smedt en Tom Caluwé. “Il mondo del Lambrusco” is ontstaan door onze passie voor Lambrusco.

Onze drijfveer is de Lambrusco in al zijn variëteiten beter bekend te maken bij het grotere publiek. Momenteel is Lambrusco nog niet of weinig aanwezig op de Belgische markt en al helemaal niet in onze restaurants of tavernes (tenzij bij de betere Italiaan).

Nochtans bestaan er enorm veel soorten Lambrusco gaande van zoet, half zoet, droog naar extra droog zowel in rood, rosé als wit. Wij hebben een heel uitgebreid gamma aan Lambrusco en zijn ook exclusief importeur van een aantal wijnhuizen in Italië.

Ben je benieuwd en wil je de verschillen proeven?
Aarzel niet en kom langs!

Stille wijnen

Mede door onze reizen doorheen de verschillende wijnstreken van Italië is onze interesse naar de stille wijnen en de gastronomie enorm gegroeid. Door onze contacten werden we gelinkt aan kleine wijnboeren die kwalitatieve wijnen afleveren. Wat dan weer resulteerde in onze eigen import, een 3 jarige opleiding tot sommelier en een naamswijziging naar P’TITE ITALY by LambruscoWorld.

Als u meer wil weten, neem dan zeker contact op en profiteer van onze flexibiliteit.

Wijnfles